Chiar dacă nu ai mai făcut asta niciodată
Înscrie-te acum la Workshop și primește GRATUIT: Cartea ”Pe Drumul Schimbării 2: Viața Adrianei, împreună cu Cărticica Mesajele Adrianei Vol. II și o Meditație Ghidată.
Nu știu dacă știi, însă, stresul a fost definit drept ”Epidemia de sănătate a secolului 21” de către Organizația Mondială a Sănătății.
Nu cred totuși că trebuie să aduc prea multe studii științifice în discuție, bănuiesc că ești destul de conștient(ă) de puterea sa distructivă.
Deși este răspunzător pentru apariția multor boli, atât fizice cât și psihice, totuși, poate, cea mai gravă consecință a sa este aceea de a te face să dobândești credința conform căreia tu nu mai deții controlul asupra a tot ceea ce se întâmplă în viața ta.
Acea falsă stare de lipsă a controlului, dacă nu este gestionată, duce mai departe la stări de anxietate, atacuri de panică și stări depresive.
Prin eliminarea falsei impresii că nu deții controlul.
Prin faptul că devii mai puțin ancorat în frici și mai mult în viața reală.
Prin eliminarea zgomotului constant al gândurilor, reușești să ai o mai bună claritate mentală.
Prin conectare cu sinele tău, devii conștient(ă) de cine îți dorești să fii.
Prin faptul că devii din ce în ce mai conectat în prezent.
Prin faptul că înveți să trăiești în momentul acum.
Prin faptul că devii mai conectat cu propria persoană și înveți să te asculți mai bine.
Atunci când conștientizezi că deții controlul, îți dai seama că poți fi mai mult decât un simplu spectator al vieții tale.
Ținând cont că te ajută să devii cât mai conștient(ă) de momentul prezent, starea de mindfulness este o consecință logică a meditației.