Pe Drumul Schimbării vol II

VIAȚA ADRIANEI

”Aceasta carte este într-adevar un manual spre cunoașterea de sine, un adevărat manual de dezvoltare personala.

Vreau sa menționez faptul că fiecare propozitie pe care o citesti din această carte te ajuta să constientizezi cu adevarat cine ești, te ajută să depașești anumite temeri pe care le experimentezi.

Citind cartea aceasta am realizat cât de puternică este mintea mea si totodata mi-am dat seama de cât de multe lucruri frumoase pot face cu ea.”

IOANA TATIANA

Dacă ai ști că nimic nu este imposibil,


Ai avea curajul să trăiești o

viață extraordinară?

Peste tot în jurul nostru ni se spune constant că nu avem putere, că nu contăm, că suntem slabi. Cum ar fi dacă într-o zi ai afla că toate sunt minciuni și că în tine există o forță ce literalmente îți poate transforma viața? Ai avea curajul să ieși din cercul de confort și să trăiești o viață extraordinară?

”Cu bucurie în suflet,  pot sa va spun că am terminat de citit cartea! Am fost atât de încântată! 💖

În fiecare capitol stăteam cu sufletul la gură să văd ce se întâmplă. Este o carte care te face sa trăiești o dată cu personajele.

E o carte cu trăiri profunde, daca nu este citită cu sufletul, mesajul cărții nu va fi același”

EMILIA DOLDOR

”O carte care merita citita si re-recitita... este mai mult decat o carte, poate ușor deveni un sprijin in viata pentru multi, doar ca depinde de fiecare cum percepe schimbarea!

Am învățat ca toate persoanele care ajung in viata noastră vin cu un scop, inclusiv noi avem un scop pentru altcineva si realizam acest lucru mai tarziu.

Orice schimbare pe care o avem in viata noastră trebuie sa gandim ca ne face mai puternici si sa nu lasam loc in viata noastră gandurilor negative.

Mulțumesc pentru aceasta carte!”

R. MONICA

”Tocmai am terminat cartea!

A fost speciala! Speciala pentru ca desi pare mistica... in spatele acestei povesti stau de fapt învățături de o reala însemnătate ce ne demonstrează cu fiecare secunda existența divinului din noi. Si ca nu e nevoie de nici un efort ca noi sa ne descoperim ci trebuie doar sa credem.

Tot ce e scris este perfect real si conturat de Creator. Mi-au placut mesajele de încurajare si optimism in rezolvarea a ceea ce noi numim “probleme” doar prin simpla credinta ca va fi bine.”

ANNA DUMITRU

FRAGMENT DIN CARTEA 

Pe Drumul Schimbării vol II

VIAȚA ADRIANEI


”Dacă oamenii ar afla realitatea, că viața lor este plină de miracole gata să fie descoperite, gata să fie mărturisite ca adevăr... probabil civilizația așa cum o știm, s-ar prăbuși.”

     Situația globală din ultimul timp, ne-a făcut pe mulți să trăim într-o continuă stare de frică și de anxietate. Mulți au predat controlul cu totul asupra vieții lor acestor stări și le este imposibil să depășească limitele impuse de fricile lor.

     Cum ar fi totuși dacă și în cea mai întunecată noapte a sufletului ai găsi totuși o luminiță de speranță?

     Cum ar fi dacă ai înțelege că indiferent de realitatea exterioară totuși puterea se află la tine și că ești departe de a fi o simplă ființă slabă, fără nici un control asupra vieții tale?

     Ai avea curajul să lupți cu fricile tale? Ai avea curajul să deschizi ochii și altora?

     În paginile cărții ”Pe Drumul Schimbării 2: Viața Adrianei” dacă ai citit prima carte, îți va fi greu să o recunoști pe Adriana cu care te-ai obișnuit.

     În locul femeii puternice ce are toate răspunsurile, vei întâlni o tânără fragilă, fără credință, fără direcție în viață dar care totuși datorită inimii sale foarte mari reușește să-și găsească toată susținerea spre a-și îndeplini destinul.

     Indiferent dacă ai citit sau nu prima carte, lecțiile ce le vei găsi în paginile acestei cărți, dialogurile ce le vei purta cu Adriana, te vor ajuta să înțelegi realitatea din jurul tău mult mai bine și îți vor oferi suportul necesar pentru orice transformare dorești să faci în viața ta.

”Povestea Adrianei e povestea multora dintre noi, diferenta este ca Adriana si-a deschis sufletul, s-a trezit si a inteles ca Legile Universului functioneaza oricum, fie ca ne place, fie ca nu. A inteles ca Dumnezeu vorbeste in fiecare zi cu noi, ne da semne si ne calauzeste pasii. Important e sa nu... "confunzi mesajul cu mesagerul..."

Trecutul nu il poti schimba, dar poti schimba prezentul si viitorul. Totul depinde de tine si de drumul pe care il alegi. Nu intamplator citesti aceste randuri acum. E timpul sa schimbi ceva in viata ta! Si crede-ma, merita cu prisosinta!”

MIHAELA C.

”Este o carte minunata care deschide sufletul care îți schimba viata am învățat sa gândesc pozitiv despre mine sa intelg mai bine mesajele divine pentru ca eu cred în Dumnezeu, în Univers și sțiu ca el tot timpul îmi da mesaje.

Acum sunt mai încrezătoare în mine mai mult ca ori când. Nu puteam sa îmi doresc mai mult decât încrederea în mine, viața noastră este defapt ce gândim noi despre noi”

MARINELA STELUTA

”O carte ce merita citita, mai ales de persoanele care sunt in perioada de descoperire personala si sunt dispuse sa auda si sa faca anumite modificari in mentalitatea lor si in modul cum reactioneaza si interactioneaza cu lumea exterioara.

Este o carte scrisa cu sufletul si trebuie sa fii suficient de deschis, empatic si sa te cunosti pe tine ca sa o poti intelege, altfel o poti percepe ca “fictiune”.”

IONELA ALINA

Alege Pachetul Dorit

Pe Drumul Schimbării vol. I

Lei

47.00

  • Transport 14 Lei
  • Ebook-ul ”Eu, corpul” - GRATUIT

Pe Drumul Schimbării vol. II

VIAȚA ADRIANEI

Lei


49.00

Preț special de LANSARE

  • Transport 14 Lei
  • Ebook-ul ”Eu, corpul” - GRATUIT

PACHET CĂRȚI - 2 CĂRȚI

Pe Drumul Schimbării vol. I

+

Pe Drumul Schimbării vol. II

VIAȚA ADRIANEI

Lei

77.00

  • Transport GRATUIT
  • Carticica de buzunar(format PDF) ”Mesajele Adrianei vol. II” - GRATUIT

PACHET CĂRȚI - 3 CĂRȚI

Pe Drumul Schimbării vol. I

+

Pe Drumul Schimbării vol. II

VIAȚA ADRIANEI

+

De Vorbă cu Mine

Lei

89.00

  • Transport GRATUIT
  • Ebook-ul ”Eu, corpul” - GRATUIT
  • Carticica de buzunar(format PDF) ”Mesajele Adrianei vol. II” - GRATUIT
  • VOUCHER pentru cursul Timpul Pentru Schimbare în valoare de 100 LEI

DESPRE AUTOR

Bună,

Numele meu este Lăcătuș Bogdan

Activez în domeniul evoluției spirituale și al dezvoltării personale încă din adolescență. Cu toate acestea, până la vârsta de 33 de ani nu am avut curaj să vorbesc deschis despre această pasiune a mea.

Îmi era frică să nu fiu ridiculizat de cei din jurul meu, mai ales că activam și lucram într-un domeniu destul de "serios".

Într-o zi m-am săturat să mă prefac și am ales să renunț la afacerea mea și la tot ce am învățat până atunci. 

Am ales să mă dedic scrisului. 

Prima carte, ”Pe Drumul Schimbării”, s-a vândut în 30.000 de exemplare în mai puțin de un an de la lansare. 

Această reușită mi-a dat curaj. Decizia de a renunța la tot... a meritat. 

Am participat la nenumărate cursuri din domeniul dezvoltării personale, sunt Terapeut Reiki, trainer NLP, dar mai ales sunt pasionat de natura umană și de oameni. 

Iubesc să vorbesc cu oamenii, îmi place să lucrez cu ei și să îi ajut să vadă care sunt credințele limitative ce nu le permit să evolueze, să aibă viața ce și-o doresc.

Am primit și primesc constant nenumărate recenzii pozitive, pentru ambele cărți. Sute de oameni mi-au trimis mesaje de încurajare pentru a scrie mai departe. Acum abia aștept să citesc recenzia ta! Abia aștept să aflu ce ți-a plăcut, ce mesaje au rezonat cu tine și care au fost fragmentele ce te-au încurajat să mergi mai departe.

Lectură plăcută! 

Bogdan Lăcătuș

100% BANII ÎNAPOI


Îmi doresc din toată inima, ca mesajul din aceste cărți să ajungă la cât mai multe persoane, tocmai de aceea vreau să-ți fac o ofertă de nerefuzat.

Comandă fie pachetul, fie cărțile separat de mai jos, citește-le în confortul casei tale iar dacă după ce le-ai citit simți că nu ți-au adus ceea ce ai căutat să-ți aducă, dacă simți că nu ai primit valoarea promisă, trimite-mi un email la adresa contact@pedrumulschimbării.ro și eu îți voi rambursa integral suma plătită, inclusiv taxa de curierat.

Am atât de multă încredere în valoarea acestor cărți, încât mențin această garanție pentru 365 de zile! După ce comanzi ai timp un an de zile să le citești și oricând în acest interval chiar și după 11 luni și 29 de zile, dacă nu ești mulțumit, poți cere bani înapoi fără probleme.

Am scris aceste cărți într-un mod cât mai simplu de înțeles și cât mai captivant, de aceea știu că vor fi foarte puține persoane care nu vor rezona cu vibrația acestor mesaje.

”Cartea acesta mi-a demonstrat ca exista intotdeauna miracole in viata noastra, dar trebuie sa le vedem cu ochii mintii si sa credem in ele.”

MIRELA EMILIA

”Viata Adrianei este o carte care iti poate schimba viata in cel mai frumos mod posibil.

Alături de Adriana am simțit ce înseamnă durere, ce inseamna fericire, dar cel mai minunat lucru pe care l-am simțit a fost acela ca noi nu suntem niciodată separați de Divinitate. Acesta carte iti ofera putere si curaj, te invata ca toate lecțiile placute si mai putin placute,  pe care le-am primit de-a lungul vieții, au fost in favoarea noastră si nu împotriva, asa cum de cele mai multe ori cadem in capcana minți noastre.

Daca vom alege sa ne ascultăm sufletul, ne vom da seamna ca toate aceste lectii ne ajuta sa evoluăm, sa creștem si sa ne descoperim pe noi, sa putem privi partea buna si ca nimic nu este întâmplător.”

MARIA LAVER

”Spre deosebire de primul volum, care m-a făcut să plâng la sfârșit, dar în același timp am trăit toate emoțiile prin care au trecut Andreea și Adriana, emoții care au declanșat în mine primii pași "Pe Drumul Schimbării ", al doilea volum, "Viața Adrianei" a dat frâu liber lacrimilor, emoțiilor încă de la început (pag 50-70).

Acest volum te ajută să "urci" fiecare treaptă necesară pentru schimbare.

Iar simbolul de la sfârșit,  LUMINA,  este cel care ne ajută să rămânem conectați cu Divinitatea și cu iubirea necondiționată.”

RALUCA SCORTANU