Please fill all required field

Detalii Contact

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Detalii Livrare

Confirmare

Ai un cupon? Dă clic aici pentru a-ți introduce codul
Produse
Cantitate
Preț
PE DRUMUL SCHIMBARII - CARTE x1
39,00 lei
Produs
Total
1
PE DRUMUL SCHIMBARII - CARTE
PE DRUMUL SCHIMBARII - CARTE × 1
39,00 lei
Sub-total 39,00 lei
Livrare Gratuite
Total 39,00 lei (include 1,86 lei TVA)

Metoda de Plată

Toate tranzacțiile și informațiile de pe acest site sunt securizate și criptate.

Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest sit web și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Finalizează acum comanda și primește GRATUIT un cadou surpriză în valoare de 200 RON.
  • Protejăm confidențialitatea datelor tale personale

  • 100% Satisfacție Garantată. Poți returna cartea în maxim 30 de zile dacă nu este pe placul tău.

  • Toate datele de pe acest server, sunt criptate, pentru siguranța ta.

Rezumat Comandă

1
PE DRUMUL SCHIMBARII - CARTE
PE DRUMUL SCHIMBARII - CARTE × 1 39,00 lei
Ai un cupon? Dă clic aici pentru a-ți introduce codul

Sub-total 39,00 lei
Livrare Gratuite
Total 39,00 lei (include 1,86 lei TVA)

O mică parte din recenziile primite

“Este prima carte care am citit-o dintr-o răsuflare și te ține cu sufletul la gura. Iti spune atatea lucruri utile și îți deschide ochii spre realitate! Aștept cu nerăbdare următorul volum.”

Anastasia Petco - iulie 8, 2019

“Fără cuvinte! Felicitări!!! O lecție de viață!!!

Alev Gafar - iunie 3, 2019

“Cartea „Pe Drumul Schimbării” te ajută să-ți dai seama dacă ești un om aflat pe partea cea verde a prăpastiei, unde predomină soarele, lumina, culorile vii, cea ce semnifică fericirea, iubirea, încrederea în sine, libertatea și credința față de Dumnezeu, de Univers de tot ce este divin in jurul nostru. Dacă nu ai partea de aceste sentimente și te afli pe partea cealaltă a prăpastiei unde totul este fără viață și negrul predomină, dar totuși simțit că ești capabil de a face o schimbare in viața ta, iti recomand cu cea mai mare încredere această carte, este un adevărat „prieten de nădejde „.”

Rodica Lungoci - mai 18, 2019

“Azi dimineata mi-a ajuns cartea si acum am terminat-o de citit. Mi-a placut atat de mult încat nu m-am oprit pana nu am terminat-o. Bineinteles, cu mici întreruperi. O recomand cu tot sufletul, cu toti avem cate ceva de învatat. Astept continuuarea. Multumesc frumos!”

Rely Elya - aprilie 6, 2019

“O carte de nota 10! Mi se intampla rar să-mi fie captivanta atenția, dar aceasta carte m-a hipnotizat, pot spune ca mi-a schimbat concepția cu privire la viata și oportunitățile pe care le am. Din primele pagini citite am adorat-o și o recomand din tot sufletul!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐”

Gabriela Patrana - mai 21, 2019

“Este o carte, pe care am citit-o pe nerasuflate! Rar, am citit o carte, care sa aiba asa un impact emoțional și motivațiile! Nimic, nu e întâmplător, iar cartea aceasta, a venit la mine, într-un moment cu multe întrebări fără răspuns… Felicitări! Abia astept următoarea carte!”

Raluca Mihaela - iunie 2, 2019

“Multumesc din inima pentru oportunitatea de a citii această carte. Este prima carte pe care o citesc dintr-o răsuflare într-o dimineață de duminică între două cafelute savurate în liniște. Este o carte ușoară dar și profundă în același timp, pe care citind-o am retrăit foarte multe momente din viața mea, cu alte cuvinte am derulat multe trăiri din trecut și am inteles că acele momente și situatii au conturat ființa mea de astăzi. Mă bucur mult să realizez că, sunt pe drumul schimbării și că evoluția mea spirituală depinde doar de mine și că eu sunt creatorul realitatii. Multumesc frumos!”

Rodica Zmeu - martie 28, 2019

30 ZILE PERIOADĂ RETURNARE

Trebuie să-ți asumi destul de multe riscuri în viață, acesta însă nu trebuie să fie unul din ele.
Comandă cartea și dacă nu este așa cum am prezentat-o sau nu este pe placul tău, doar trimite-mi un email, în maxim 30 de zile și îți voi rambursa suma plătită integral, fără nici un fel de probleme.